miércoles, 30 de mayo de 2018

Quim Torra, ja té govern

El president de la Generalitat, Quim Torra, va signar, el 29 de maig de 2018, un nou decret de nomenament dels consellers que formaran el seu Govern, substituint els que són a la presó -Jordi Turull i Josep Rull- i els que es troben fugits a Bèlgica, Toni Comín i Lluís Puig. Ho va fer després que Moncloa enviés una carta negant-se a publicar al DOGC el Govern que Torra havia dissenyat inicialment.

Elsa Artadi (Junts per Catalunya), que en el decret de nomenaments que Quim Torra va signar el passat 23 de maig figurava com a consellera d'Empresa i Coneixement i portaveu del Govern, serà ara consellera de Presidència i portaveu, en substitució de Jordi Turull.
Alba Vergés (ERC) serà la nova consellera de Salut i reemplaçarà el també republicà Antoni Comín; Damià Calvet (Junts per Catalunya) ocuparà la cartera de Territori i Sostenibilitat en lloc de Josep Rull; Laura Borràs (Junts per Catalunya) assumirà el Departament de Cultura en substitució de Lluís Puig, i Maria Àngels Chacón (PDeCAT) es farà càrrec de la conselleria d'Empresa i Coneixement que deixa Artadi. En aquest sentit, l´executiu de Torra sí que gaudeix ara de paritat entre homes i dones, després de les crítiques per l´anterior composició per la falta de dones.
Ara que excusa buscar el partit de dretes que governa a Espanya des del 2010 i que s'ha demostrat per la justícia que és el més corrupte no només d'Europa, sinó gairebé del Món. Fins ara estaven recolzats per altres partits de la mateixa estirp i amb corrupció en els seus càrrecs com són PSOE i C`s. Quan traguessin l'art. 155, que en realitat no és com ho han explicat, sinó que ha estat modificat al seu gust, i d'això en diuen democràcia?
Hem de lluitar per la nostra llibertat i aquesta només arriba amb la República Catalana, en un referèndum i abandonar als que donen suport al franquisme, persones que són violentes i es dediquen a agredir els que no pensem igual que ells i que passegen amb la bandera falangista o la del pollastre... banderes criminals, banderes que ens van tallar la llibertat el 18 de juliol de 1936
Visca la República Catalana

No hay comentarios:

Publicar un comentario