lunes, 30 de marzo de 2020

Pintors Catalans (Miquel Cazaña Llagostera)

Barcelona, 21 de septembre de 1980. És un il·lustrador i pintor català, nét de la pintora realista Carmen Gandía (Barcelona, 1923 – Olot, 2001).
Es va graduar en il·lustració a l’Escola Massana amb una Matrícula d’Honor i ha il·lustrat llibres, portades de discs o menús per a restaurants, com els del desaparegut xef Santi Santamaria. El seu estil pictòric és figuratiu, de sòlida base acadèmica, realisme vibrant i lluminós i una gama cromática elaborada, segons la crític d'art Marta Teixidó.
Especialista en fer arribar l'art a la gent, ha exposat en hospitals, restaurants, hotels, centres cívics. En la seva desena exposició de pintura, Paisatges de l’ànima, afirmava que eI seu propòsit és captar I plasmar la màgia I la bellesa de la realitat quotidiana, que moltes vegades ens passa desapercebuda. Fruit dels seus viatges al Marroc i a l'Índia són les exposicions Homenatge al Marroc, exposada als hotels de la cadena Eurostars o a El Corte Inglés, o l'exposició Homenatge a l'Índia, exposada el 2014 a l'Acadèmia de Belles Arts de Sabadell Fundació Privada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario