miércoles, 17 de julio de 2019

Necessitem canviar d'època (I)

Necessitem un canvi d'època en la política tant nacional, autonòmica com local. És hora que altres partits que no siguin els que han estat al poder, ocupin aquests llocs i que donin una oportunitat per veure si ells poden ser aquesta solució per a tots els mals de la política, que a Espanya fa fàstic, la corrupció és enorme i no és només el PPSOE, són la majoria dels partits.
Perquè no eradicar els Consells Comarcals, les Diputacions, unificar ajuntaments de menys de 15.000 hab, com ha estat tota la vida ... No podem tenir tants funcionaris en càrrecs polítics, amb gairebé la meitat d'un Estat com Alemanya, aqui doblaríem amb escreix als seus polítics. Com es menja això?
La política del PPSOE dels últims anys han aconseguiu que hagin 5.000.000 d'aturats, 2.800.0000 nens en la misèria i passant gana. Tancament de molts menjadors escolars. Un deute exterior astronòmica (segons Rajoy era el 61% quan va agafar el càrrec era insostenible ... avui freguem el 100% i diu que Espanya va bé, com sempre cadascú el dels colors del seu partit). El buidatge sistemàtic de les arques públiques a favor de banquers amiguets companys en aquesta corrupció. L'educació massificada i de baixa qualitat. La Universitat a preus de com si tots poguéssim saquejar les arques de l'estat, només per als fills dels més poderosos. La Sanitat infame, les llistes d'espera s'han multiplicat, s'han tancat plantes, quirofanos i molts malalts moren als passadissos. Cada dia amb menys recursos, els salaris baixant a nivells de misèria, més propioes de temps d'esclavitud que del s.XXI, tot això al servilisme als tòtems del neoliberalisme.

Per començar hauríem de posar-nos a treballar i a canviar el disseny dels partits polítics i que és hora de tornar a la societat els anys en què han estat en el poder afavorint als amiguet i extraient les rendes de tots els ciutadans. Amb les llistes obertes, que nosaltres siguem els que puguem elegir el President del Govern o fins i tot al de l'Estat, perquè mentre ho puguin fer els partits seguirem vivint en aquesta pseudodemocràcia on domina els partits grans, gràcies a la Llei D'Hont que en el seu dia el que buscava era mantenir els mateixos en els mateixos càrrecs

Per desgràcia la rigidesa de la Constitució Espanyola de 1978, és el pitjor que van fer els polítics d'aquells dies. Calia canviar de pàgina i passar d'una "dictadura" a una "democràcia", però van ser els mateixos que estaven en poder, els que van construir aquesta "democràcia" i d'aquesta manera "passar pàgina" salvant el cul a molts assassins de la època, assassins que signaven sentències de mort, simplement per que lluitaves per una llibertat, no la que van crear ells i que aquesta per servir-los.


No hay comentarios:

Publicar un comentario